• 12 вересня 2014 в 11:49:49
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 208
  • 0
 


Роман Сагай, журналіст:

 

- Патріотичний тюнінг нині у тренді. Про це свідчить автопробіг, який на День Незалежності зібрав близько півсотні поціновувачів «Автовишиванок».

 

Євген Біличенко, організатор параду «Автовишиванок»:

 

- Хтось прикрасив, бо це зараз тренд. Хтось прикрасив, щоб показати сусідам, що пора прокидатися. Хтось перекрасився до Дня Незалежності. У кожного свій мотив.

 

Ігор Новоселецький, учасник параду «Автовишиванок»:

 

- Во-первых — это эксклюзивность и красота. Каждый автолюбитель хочет, чтобы его машина выделялась. Я свою выделил именно так.

 

Ігор Новоселецький витратив на патріотичний тюнінг тисячу гривень. Утім, він проявляє патріотизм не лише нанесенням на авто національних символів. Ігор подорожує на власній машині у зону АТО.

 

Ігор Новоселецький, учасник параду «Автовишиванок»:

 

- Эта машина очень здорово подымает дух солдат. Они когда едут на БТР и видят эту машину, которая едет по АТО, сразу сигналят. Это тоже радует, что ребята видят — есть такие машины. И не смотря, что по ямам вместе с БТР пляшем и возим гуманитарку.

 

Серед числених поціновувачів «Автовишиванок», на парад завітала одна незвичайна автівка. Її унікальність полягає у російській реєстрації номерних знаків. Громадянин Росії Алєксєй приїхав до Києва аби відсвяткувати День української незалежності.

 

Алєксєй Шумак, учасник параду «Автовишиванок»:

 

- То, что мы приехали с вышиванкой, хоть маленький, но символ, что мы поддерживаем Украину, что и в Росии есть люди, которые против войны и оккупации.

 

Щойно машина з російськими номерами приєдналася до решти, колона рушила на автопробіг по столиці.

 

Ярослав Бойко, організатор параду «Автовишиванок»:

 

- Маршрут буде по всьому Києву в радіусі 40 км. Брали такі маршрути, щоб не заважати дорожньому руху. У центр не заїжджаємо, бо там заходи масові. Проїдемо по Києву, захопимо правий і лівий берег.

 

Парад «Автовишиванок», окрім підняття духу, має і благодійні наміри. Кожен його учасник виділив грошову допомогу українським воїнам.

 

Роман Сагай, Костянтин Царенок, телеканал "Київ".

Powered by module Blog | News | Reviews | Gallery ver.: 4.34.2 (Commercial) (opencartadmin.com)

 
Всі права захищені | Автовишиванка © 2015